facebook

В Івано-Франківську поліцейські “зцілили” трьох псевдо-жебраків менше ніж за годину. ВІДЕО

Диво зцілення. Поліцейські з Івано-Франківська допомогли безногому інваліду знову ходити. Насправді, чоловік просто прикидався калікою, щоб виманювати гроші у жалісливих перехожих. А коли побачив копів — пустився навтьоки.

groshi_1_01


”Мене обікрали, я не можу в Чернівці добратися”. Таку жалісливу історію розповідає перехожим 29-річний Микола. Мовляв, немає обох рук. Його чекає вдома рідня, а грошей на дорогу не вистачає. Люди чоловіка шкодують. І не скупляться. А за жебраком, тим часом, спостерігають патрульні, інформують ”Вікна” з посиланням на ТРК “Україна”..

”Йодом навіщо намазали руки? Чого це йодом я намазав? Це мазь просочується”.
Копи не вірять чоловікові, і чудесне зцілення відбувається на очах десятків городян.

Микола і правда з Чернівців. Там дружина і двоє дітей. А в Івано-Франківську заробляє жебрацтвом і про іншу роботу не думає.
— Сказав, що в нього це такий бізнес, що в Івано-Франківську люди добрі, грошей дають багато, тобто, відповідно, жаліють таких людей. Заробітки за один день тисячу гривень, — розповідаєВасиль Мовчан, інспектор роти патрульної поліції.
Затримати пройдисвіта поліцейські не можуть — немає такого закону. А ось публічне викриття, відзначають копи, на якийсь час відлякує шахраїв

— Зараз рухаємося в бік вокзалу, нам поступив виклик про те, що невідомі особи просять гроші на важкохворих дітей, — кажуть поілцейські.

Залізничний вокзал. Найпопулярніше місце серед жебраків. Поліцейських вони бояться менше, ніж знімальну групу.
Микола у пасажирів просить милостиню нібито для тяжкохворий дворічної племінниці. В руках — виписка з історії хвороби. Ось тільки там вказано діагноз звичайної застуди.

Наступне хлібне місце жебраків — біля центрального собору. На перший погляд, здається, що у цього чоловіка немає ніг. Але, побачивши камеру, інвалід набуває здатності ходити і навіть бігати

Читайте також:  Жахлива ДТП на Прикарпатті: під колесами вантажівки загинули двоє молодих хлопців

Три викриття менше, ніж за годину. Однак громадяни, опитані Подіями, не бояться бути ошуканими.

За спостереженнями поліцейських, вуличні жебраки, як правило, обманюють. Тому, якщо хочете комусь допомогти, — зробіть це адресно. Привезіть фрукти в будинок для людей похилого віку або іграшки в інтернат.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.