facebook

Як начальник поліції Косова та депутат від партії “Воля”, намагався зам’яти порушення закону (відео)

Нагадаємо, п’яним за кермом попався начальник одного з райвідділів поліції в Прикарпатті. На гарячому його застали громадські активісти. І організували справжню погоню.



Косів. Практично центр міста. Ось тут, біля місцевого ресторану “Обрій” активісти “Дорожнього контролю” і підстерегли начальника районної поліції.

До речі, правоохоронець Петро Васкул є також за сумісництвом – депутатом Косівської райради, обраним до районної ради сьомого скликання від ПП «Воля». Про це пишуть Версії з посиланням на podrobnosti.

“Нам подзвонили люди, що тут в кафе Горизонт – велике скупчення представників поліції косівської. Ми виїхали одразу ж на місце і встигли якраз зняти, як сюди заходив один поліцейський. І другого я впізнав, як самого керівника поліції міста Косів”, – розповідає активіст “Дорожнього контролю” Віталій Мацьоцький.

Начальник райвідділу вийшов через п’ять годин. Петро Васкул сів в чорний Fiat на місце пасажира. А вже за містом – розповідають активісти – він пересів в службову Ниву за кермо.

Стверджують, що водій якось дивно керував машиною, мабуть, був на підпитку, – припустили активісти. Щоб в цьому переконатися, вирішили наздогнати Ниву. Зрештою автомобіль заблокували. Петро Васкула вискочив з машини і кинувся тікати.

“Куди ви тікаєте?

“Я не тікаю”.

Активісти викликали наряд патрульних. І оглянули авто. У багажнику знайшли кілька “лівих” номерів.

“Патрульні приїхали, зафіксували що автомобіль службовий знаходиться на проїжджій частині. Збоку був працівник, підтвердив, що безпосередньо ним керував Васкул, цим автомобілем”, – розповідає активіст “Дорожнього контролю” Віталій Мацецкий.

Це – не перший випадок, коли начальника райвідділу в нетверезому стані ловлять за кермом. Першого січня на цій же машині він влетів в кювет. Тоді свідки події стверджували, що за кермом був саме Петро Васкул. Але той встиг сховатися з місця ДТП. Провину взяв на себе місцевий житель.

Читайте також:  В обласній лікарні після коми помер молодий атовець. Рідні звинувачують медиків

Нагадаємо, на новорічні свята косівські поліцейські на службовій Ниві скоїли ДТП (відео).

“Уже пізніше стало відомо, що це справа, так би мовити, зам’яли. І версія підставного водія була представлена, як справжня”, – говорить активіст Назар Александрук.

Сьогодні на робочому місці начальника районної поліції не виявилося. За словами чергового, поїхав в область, у справах. І підтвердив, що зелена “Нива” дійсно є на балансі райвідділу.

“- А можете сказати, хто нею користується?

– Керівник підрозділу Васкул Петро Васильвич “.

А в обласному управлінні поліції нам повідомили, що за даним фактом вже проводиться службове розслідування. Так чи був насправді п’яний начальник районної поліції і чому тікав від активістів? На ці питання ми чекаємо відповіді.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.