facebook

Сьогодні в Івано-Франківську стартує фольклорний фестиваль «Родослав» (програма).

Більше 500 учасників із 15 областей України та закордону візьмуть участь у Міжнародному фольклорному фестивалі етнографічних регіонів України «Родослав», що проходитиме в Івано-Франківську 24-25 вересня року.

festyval


Аматорські фольклорно-етнографічні колективи України з Вінницької, Рівненської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Одеської, Сумської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Луганської областей, м. Харків, м. Запоріжжя, і, звичайно, Івано-Франківщини, стануть гостями та учасниками цьогорічного ”Родославу”.

Цьогорічний фестиваль – це представлення унікальної автентичної народної культури різних етногруп і областей України задля збереження духовної спадщини.

Вона буде представлена у різних жанрах: народне мистецтво, танці, малярство, народні промисли. Свою творчість у межах «Родославу» продемонструють майстри ужитково-прикладного мистецтва.

Виставки їхніх робіт будуть розгорнуті на центральних вулицях обласного центру. Це – вишивки і кераміка, вироби з дерева і шкіри, прикраси і сувеніри.

Гості матимуть можливість побувати у різних регіонах нашої області, ознайомитись із творчими колективами, обмінятися досвідом.

Додамо, що фестиваль «Родослав» відновлений на Прикарпатті у 2009 році.

родослав програма

Читайте також:  Край.КА: у Франківську показали модний етноодяг. ФОТО. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.