facebook

Wizz Air закриває свою українську авіакомпанію

На восьми маршрутах лоукостер замінить угорський Wizz Air Hungary.

1600742



Група Wizz Air з 20 квітня закриває свою українську авіакомпанію “Візз Ейр Україна”. Про це повідомила прес-служба авіакомпанії.

Один з її літаків Airbus A320 залишиться в Києві і буде використовуватися авіакомпанією Wizz Air Hungary, а другий буде переміщений на нову базу Wizz Air у словацькому Кошице.

При цьому Wizz Air залишається працювати в Україні, але в менших масштабах. З 20 квітня 2015 року Wizz Air Hungary буде виконувати тільки 8 рейсів в Україну та з України – в Будапешт, Лондон, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Катовіце, Ларнаку і Мюнхен. Пасажирам, які купили квитки на ці рейси на дати з 20 квітня 2015 року, необхідно перебронювати переліт через авіакомпанію Wizz Air Hungary.

Закриваються маршрути в Барселону, Валенсію, Кутаїсі, Москву, Мілан, Неаполь, Венецію. Пасажирам, які купили квитки на ці рейси, відшкодують їхню повну вартість.

Як повідомляв Кореспондент.net, раніше лоукостер Wizz Air погрожував залишити Україну. Авіакомпанія погрожувала закрити українську “доньку” через нові правили Державіаслужби.

Wizz Air позиціонується як бюджетна авіакомпанія. Володіє десятьма робочими базами в регіоні: це Катовіце, Варшава, Гданськ і Познань у Польщі; Будапешт в Угорщині; Софія в Болгарії та Бухаресті, Тімішоара і Клуж в Румунії; Київ в Україні; Прага в Чехії. Перельоти здійснюються у більш ніж 120 міст.

Читайте також:  Все через новий закон: в Україні може закритися частина інтернет-магазинів

Шукайте деталі в групі Facebook