facebook

Провал Samsung виявився справжнім подарунком для Apple

Конкурентна боротьба в технологічній сфері нітрохи не легша, ніж будь-якій іншій — варто одному виробнику смартфонів десь дати слабину, як інший відразу ж цим скористається.  Багато хто вже в курсі проблем нового Samsung Galaxy Note 7, який схильний до ризику вибуху акумулятора, і було б дивно, якби дана ситуація не зіграла на руку Apple.

Samsung-Galaxy-S6-review-34

Проблему «вибухаючих» Samsung ми висвітлили одні з перших, і на той момент було незрозуміло, одиничний це випадок чи масова епідемія. До цього моменту південнокорейський гігант почав відкликати Galaxy Note 7, а продажі смартфона в інших країнах відклали на невизначений термін.

m6ks77mr93r7dbmjvzhl


Аналітики з компанії Piper Jaffray впевнені, що Apple непогано «навариться» на цьому скандалі. Вже в п’ятницю корпорація почне продажі iPhone — як раз в той час, коли по всьому світу Samsung відкликає пристрій.

Мало того, що експерти Credit Suisse Group AG оцінили втрати Samsung в  мільярд доларів, покупці стануть більш насторожено ставитися до смартфонів компанії. А яка альтернатива?

Правильно, iPhone. Зрозуміло, в «рукаві» у головного конкурента Apple ще є Galaxy S7 і S7 Edge, але репутація бренду вже серйозно підірвана. За кілька місяців про ситуацію, звичайно, забудуть, однак до того часу Apple вже встигне зняти всі «вершки» і побити рекорд продажів iPhone.

Читайте також:  Зеленський пообіцяв літнім українцям безкоштовні смартфони та пільговий інтернет

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.