facebook

Велетень-баскетболіст з Прикарпаття потрапив в американський серіал (відео).

Віктор Заболотний близько десятка років не був на Батьківщині. Одного дня гравцеві баскетбольного клубу “Калуш” зателефонували з латинської Америки і запросили стати учасником розважального шоу. Віктор їхав на півтора місяця, а залишився — на 15 років.


 image_8268__large

Ми коли їхали, нам сказали, що треба бути учасниками шоу. Ми думали, що йдеться про якісь свята. А коли приїхали, з’ясувалося, що треба працювати у цирку. Трохи були злі — ну який з нас цирк? А потім придумали якийсь номер. Мене там представили як найвищу людину у світі. Моє завдання було — робити рекламу для цирку на радіо, телебаченні, у газетах”, – розповідає найвищий чоловік України Віктор Заболотний.
З того часу життя Віктора Заболотного — суцільні шоу: українець виступає у різних циркових та розважальних програмах. А цьогоріч — ще й знявся у фантастичному телесеріалі “Геймерс” на запрошення кіностудії “Коламбія Фокс”. На телеекрани у Латинський Америці серіал вийде у жовтні цього року. Його планують перекласти п’ятьма мовами та розповсюдити у сімдесяти країнах світу. Віктору Заболотному дісталася роль одного із мовчазних віртуальних героїв.

“Ми були одягнуті, як монахи, лисі, татуювання на голові. Це серіал на 13 серій, я знімався в 11-ти. Не промовив там жодного слова — просто ходив і охороняв заручника. Другий сезон буде з лютого до серпня наступного року. Хоча мого героя у першому сезоні “вбили”, сказав режисер, що він насправді не помре і я буду зніматися у другому сезоні”.

Віктор Заболотний — родом з Чернігівщини. До того, як виїхав за кордон, грав за різні баскетбольні клуби.

“Коли Вітя уже закінчував кар’єру у Вознесенську і там розформовувався клуб, а ми тільки створили баскетбольний клуб «Калуш», тоді ми запросили Віктора до нас. Ми феєрично виступили перші три тури, виграли 12 ігор підряд, лідирували у чемпіонаті. Але тут надійшло йому запрошення і він поїхав до Латинської Америки. Ми тоді важко продовжили чемпіонат, закінчили його із бронзовими медалями. І я вважаю, що зараз Віктор приїхав знаково. Бо ми цей рік також заявляємося у першу лігу. І сподіваємося, що молоді хлопці з команди будуть мати такий же характер і жагу до перемоги, як у Віктора”, — каже тренер БК “Калуш” Олег Пелех.

Ріст Віктора Заболотного одразу привертає до нього увагу калушан.

Читайте також:  ХАМАС заборонив святкувати Новий рік у секторі Газа

До свого зросту чоловік, каже, уже звик. Пік росту у Віктора припав на підлітковий період: тоді за три місяці він виріс на 33 см. Зараз зріст у Вітора Заболотного — приблизно 2 метри 30 см.

“У мене у сім’ї не було дуже високих людей: у матері зріст 1,65 метра, батько – 1,7 метра. Я був у сім,ї один, молока пив багато, то й виріс такий, — жартує Віктор Заболотний. — У 8 класі у мене вже був зріст 1,8 метри, і коли я через три місяці прийшов у 9 клас, у мене вже було 2,13 метри. Тобто, за 3 місяці виріс на 33 см. Я ріс кожних три дні на один см”.

Раніше через зріст Віктору було важко купити одяг чи взуття. Зараз, каже, з цим легше. До своїх параметрів пристосував навіть авто.

У Віктора Заболотного дружина — колумбійка. Познайомилися — у цирку.

“Працювали разом у цирку — вона була там імпресаріо. Спочатку всі пожитки возили за собою у чемоданах. А потім вирішили, що треба десь зупинитися, щоб було своє гніздо. Дружина постійно зі мною. Вона працює як імпресаріо, домовляється за контракти”, — розповідає Віктор Заболотний.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.