facebook

Путлер, усвідомивши, що йому непереливки, надіває маску “класного пацана”?

Не чекаючи офіційного оголошення про введення та продовження санкцій, кремлівський карлик з “чарівною” посмішкою загнаного в кут звіра поспішив заявити, що РаSSєя готова вести діалог з НАТО, спрямований на “збільшення довіри” та “попередження конфліктів”.

У зв’язку з тим, що в п’ятницю ЄС ще на півроку продовжив економічні санкції відносно РаSSєї президент Литви Даля Грібаускайте заявила: “Євросоюз дотримується твердої і послідовної позиції – санкції продовжені, поки повністю не будуть реалізовані Мінські угоди. Це у вівторок було схвалено і в Раді керівників ЄС. Будь-яке потурання лише заохотить агресивну політику росії і підвищить загрозу безпеці України і всієї Європи”, – повідомляє портал Delfi з посиланням на прес-службу президента Литви.


А тим часом… Вашингтон ввів санкції відносно трьох раSSєйських оборонних підприємств, – йдеться в повідомленні на сайті Держдепартаменту США.

Санкції введені проти московського конструкторського бюро (КБ) «Кунцево», КБ машинобудування з Коломни і 150-го авіаремонтного заводу з Калінінграда. У списку санкцій знову опинилися КБ приладобудування з Тули і НПО машинобудування з Москви – санкції проти них продовжені.

Федеральним відомствам США заборонено підтримувати з цими підприємствами ділові відносини і укладати будь-які комерційні угоди. Санкції поширюються також на дочірні та афілійовані структури цих компаній. Дія санкцій розрахована на два роки.

У вересні 2015 серед підпали під санкції російських компаній були також названі «Рособоронекспорт», корпорація МіГ, компанія «Катод».

При цьому, не чекаючи офіційного оголошення про введення та продовження санкцій, кремлівський карлик з “чарівною” посмішкою загнаного в кут звіра поспішив заявити, що РаSSєя готова вести діалог з НАТО, спрямований на “збільшення довіри” та “попередження конфліктів”. Про це у п’ятницю, 1 липня, Путлер заявив у фінському місті Наанталі, де він зустрівся зі своїм фінським колегою Саулі Нійністьо. Про це повідомляє Deutsche Welle.

Natali © спеціально для “Український простір Прикарпаття

Джерела:

http://ru.delfi.lt/news/politics/prezident-litvy-potvorstvo-rossii-povysit-ugrozu-bezopasnosti-evropy.d?id=71709394

https://s3.amazonaws.com/public-inspection.federalregister.gov/2016-15828.pdf

https://www.federalregister.gov/articles/2016/07/05/2016-15828/impositions-of-nonproliferation-measures-against-foreign-persons-including-bans-on-us-government

http://dw.com/p/1JHj2

Читайте також:  Die Welt: Прірва між бажаним і дійсним рідко коли така глибока, як зараз в Італії

Шукайте деталі в групі Facebook