facebook

Московські терористи викрали та катували прикарпатську журналістку? (відео)

Затримана на окупованій території Луганської області бойовиками Ольга Сворак дійсно є кореспондентом газети «Голос народу Івано-Франківщини» та інтернет ресурсу «Голос-інфо».

13442234_2219801061493928_1150082435314690337_n

За завданням редакції Ольга Сворак перебувала в м. Києві. На окуповану територію Ольга поїхала у власних справах і редакційного завдання на цю поїздку не отримувала.

Про будь-які зв’язки Ольги Сворак з Службою безпеки України нам нічого невідомо.

Переглянувши відео можна зробити висновок, що Ольга Сворак піддавалась тортурам, як фізичним так і психологічним. Текст проголошеної заяви Ольгою був підготовлений бойовиками і тому на наш погляд вона себе оговорила.

 

Фейкові спецслужби бойовиків шукають сенсацій тому і взяли в заручники українську журналістку вибивши з неї потрібні їм зізнання, аби отримати «нагороди» від своїх Кремлівських господарів.

Неприпустимо у 21 столітті брати в заручники журналістів та ще й жінок прикриваючись ними, як живим щитом. Редакція газети, сайту та громадської організації «Голос» будуть добиватись звільнення українського журналіста Ольги Сворак із заручників всіма доступними засобами.


Читайте також:  До Єнакієвого за тиждень звезли 25 тіл бойовиків

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.