facebook

Кривава бійня у Марселі: помста Кремля за непродані «Містралі» і санкції?

Жорстоке й огидне криваве рило “руSSкава міра”, який нагло прийшов на вулиці міст Франції, побачила Європа очі в очі, зі змішаними почуттями презирства і страху.

Події в Марселі – це прояв гібридної війни, яка РаSSєя посилює проти країн Заходу, стверджують як міжнародні мас-медіа, так і незалежні коментатори.

Репортажами про безлади російських банд, яка діють під прапором т.зв. «Футбольних фанатів» переповнені преса, телебачення та соціальні мережі.

За різними оцінками руські вбили від 1 до 4 осіб, у т.ч. похилого француза, який виявився на їхньому шляху в ході нападу на англійських уболівальників. Кількість постраждалих і покалічених обчислюється десятками. Також повідомляється, що не менше 4 людей перебувають у критичному стані.

Ряд коментаторів вважають, що перенесення гібридної війни до Франції може бути помстою Кремля за непродані «Містралі» і санкції.

Усі “навколофутбольні” банди в РаSSєї жорстко підконтрольні ФСБ і МВС. Ні для кого не секрет, що їх очолюють “кадебешно-феесбешні” професійні “кадри і “мєнтовсько-поліцейська” агентура.

У Марселі дії цих банд більше нагадують спецоперацію, ніж спонтанні безлади. «Фанатів» відправляють за кордон на «дєло» централізовано і самодіяльність тут практично виключена. Слід зазначити, що зіткнення сталися практично одночасно також у Ніцці, що вказує на чітку координацію їх дій.

Окремі коментатори висловлюють припущення, що кривава бійня вчинена російськими в Марселі може бути багатоходовою комбінацією ФСБ, яка веде жорстку боротьбу за вплив у Кремлі.

Усе виглядає так, немов проводиться операція з дискредитації Кремля і чемпіонату світу в РаSSєї 2018, напередодні серйозних міжнародних рішень щодо санкцій і приїзду на економічний форум до Петербурга важливих міжнародних чиновників. УЄФА вже відкрив справу проти збірних РаSSєї та Англії.

Читайте також:  З’явилося відео із місця кривавої бійні на Драгобраті

Версія про причетність расєйських спецслужб до бійні у Марселі побічно підтверджується і тим, що рос-ЗМІ активно поширюють дезінформацію про події у Франції з посиланням на фейкові акаунти в Твіттері.

РІА “Новасті”, “RT”, “Газєта.ру”, “Лєнта.ру”, “Рен-ТВ” та інші кремлівські медіа активно поширюють “дезу”, що вказуює на організовану інформаційну підтримку дій раSSєйських футбольних спецбанд у Франції.

Між тим лідер футбольних фанатів Англії Кевін Майлз виступив за виключення РаSSєї з числа учасників чемпіонату Європи. Британський уболівальник вважає криваві безлади заздалегідь запланованими акціями.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тарас Микитюк спеціально для “Український простір Прикарпаття

Джерела:

http://www.bbc.com/russian/news/2016/06/160612_euro_fans_clashes_fake?ocid=socialflow_facebook

https://inforesist.org/stalo-izvestno-kak-rosssmi-pyitayutsya-skryit-zverstva-rossiyskih-fanatov-vo-frantsii/

https://www.facebook.com/kolonel.oleksii/posts/628555070630172?pnref=story

 

Шукайте деталі в групі Facebook