facebook

В Івано-Франківську розмалюють стіни будинків одного зі спальних районів

Організатор відомого в Україні фестивалю “Республіка” Андрій Зоін запропонував активістам середовища “Тепле місто” зробити спільний проект – розмалювати стіни одного із спальних районів Івано-Франківська.

1348050652


Таку ідею Андрій Зоін запропонував у спільноті “Теплого міста”.

“Чи є якась Франківська громадська організація, якій цікаво зробити з нами спільний проект у будь якому спальному районі вашого міста?”, – йдеться у повідомленні.

Також Зоін додає посилання на стріт-арт-роботи, виконані у рамках фестивалю “Республіка”, який проходить щороку в Кам’янці-Подільському.

В коментарях до повідомлення вже з’явились перші бажаючі долучитись до малювання на стінах – серед зацікавлених і франківський художник Ярема Стецик.

Якщо маєте бажання приєднатись до такого проекту – зголошуйтесь у коментарях до запису в спільноті “Теплого міста”. Як відомо, всі кошти, які заробляють на фестивалі “Республіка” вкладають на трансформацію спальних районів Кам’янця-Подільського.

Транформація полягає в тому, що на фестиваль запрошують художників з різних країн світу та з України.

На час фесту вони малюють на багатоповерхівках свої картини. Таким чином створюються нові туристичні маршрути, не лише старим містом, але й спальними районами.

джерело firtka.if.ua

Читайте також:  У разі погіршення погодних умов в області зупинять рух великогабаритного транспорту, – Гончарук

Шукайте деталі в групі Facebook