facebook

БІЛЯ “РАДІОЗАВОДУ” З’ЯВИТЬСЯ БАГАТОПОВЕРХІВКА

Днями на території поблизу ВО “Карпати”, що в мікрорайоні Пасічна звели паркан для початку будівельних робіт, а пізніше з’явився й банер про будівництво багатоквартирного будинку та продаж у ньому квартир.


 

Громада мікрорайону підняла питання в соціальних мережах з підозрою на незаконність дій забудовника, інформує “Галка”.

 

Нагадаємо, три роки тому мешканці Пасічної боролися з забудовником, який хотів звести багатоповерхівку поблизу їхніхбудинків.

 

У 2007 році ТОВ “Гільдія” отримала від виконкому дозвіл на проектно-пошукові роботи на дві земельні ділянки – вулиця Галицька 126 та ділянки поблизу “Радіозаводу”. Після цього фірма звернулася до міської ради з проханням надати дозвіл на оренду, проте депутати таке рішення не підтримали.

 

Однак, через суд, “Гільдії” вдалося отримати землю для будівництва. Проти будівництва виступила громада і у 2013 році все-таки відстояла право облаштувати на ділянці за адресою Галицька 126 сквер. Відповідне рішення прийняла сесія міської ради.

 

Що ж до другої ділянки, то, як повідомили “Галці” в Департаменті містобудування і архітектури, будівництво, що розпочинається нині там є цілком законним. У серпні минулого року Департамент надав містобудівні умови і обмеження на будівництво. За документацією за цією адресою передбачено будівництво багатоквартирного житлового будинку, будов та прибудов приміщень громадського призначення, поверховістю – девять поверхів, площею 840 кв м на 84 квартири.

 

 

Читайте також:  Біля німецького озера на Пасічній за 20 мільйонів збудують футбольне поле

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.