facebook

Як на Івано-Франківщині готувалися до Великодня вегетеріанці (відео)

Великдень насичений колоритними обрядами та гастрономічними традиціями.

893_kulich_paskhal_nyy_v_khlebopechke_depositphotos_41775973

Напередодні Воскресіння Христового в середмісті Івано-Франківська ярмаркували газди з усіх куточків Прикарпаття. Їхні прилавки були переповнені святковими смаколиками – пасками, солодощами домашнього приготування. А також різноманітний асортимент м’ясних виробів: ковбаси, шинка, фаршивовані рулети. От кого тут точне не зустріти – це вегетаріанців.

 

Як готувалися до свята франківські вегетаріанці та вегани – у сюжеті ТРК



Вежа”.

Читайте також:  Коли після Великодня вперше можна йти на клaдoвище?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.