facebook

Найближчим часом роумінг до країн ЄС буде скасовано

Європейська комісія оголосила про початок скасування роумінгу, доплата за телефонні дзвінки та мобільний інтернет  в роумінг по всій території ЄС з 30 квітня буде поступово зменшуватись. Завершити ці заходи планується до 15 червня 2017 року. 

f99687dd719c4e8bc6a39e946c3d9ef71461949681


Про це повідомляє прес-центр Європарламенту, новину передає «Преса України».

Починаючи із 30 квітня 2016 року доплата абонентів за розмову або ж вихід у Мережу у роумінгу на території Європейського Союзу становитиме лише 5 євроцентів. Попередній розмір доплати був 19 євроцентів.

Європейська комісія оголосила про початок поетапного скасування роумінгу для абонентів по всій території Європейського Союзу. Починаючи із 15 червня 2017 року плата за послуги телефонних дзвінків та виходу в Мережу буде такою ж, як і в рідній країні абонента. Вхідні дзвінки та отримані повідомлення взагалі будуть безкоштовними.

«Поетапна відміна роумінгу є частиною пакету телекомунікацій, який також включає перші загальноєвропейські правила мережевого нейтралітету, щоб забезпечити відкритий доступ до інтернет-контенту без дискримінації», – йдеться у повідомленні прес-служби Європарламенту.

Вищесказані правила мережевого нейтралітету вступлять в силу вже з 30 квітня 2016 року. Інтернет-постачальники не використовуватимуть інтернет для комерційної діяльності, так як і не будуть знижувати його швидкість.

Нагадаємо, нещодавно американські вчені заявили, що людина здатна підключитись до Мережі з допомогою передачі радіосигналів через тіло людини.

 

Джерело: http://uapress.info

Читайте також:  В Україні хочуть створити "школу супергероїв" для дітей, які постійно перебувають у лікарнях

Шукайте деталі в групі Facebook