facebook

Тимошенко: Рішення про передачу Савченко Україні вже досягнуто

За словами політика, є рішення про те, що Савченко буде передана в Україну.

1784363


Лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко заявила, що вже існує домовленість про передачу Україні засудженої в Росії льотчиці Надії Савченко. Про це політик повідомила в п’ятницю ввечері в ефірі ток-шоу Шустер Live.

“За нашою інформацією, є рішення про те, що вона буде передана в Україну або в обмін, або вона може бути передана в Україну з міжнародних правових документів для відбування покарання в Україні. Є великі шанси. І ці шанси отримали світові лідери першого рівня – президент США і канцлер Німеччини, які переконали Путіна Надю віддати”, – сказала Тимошенко.

Раніше адвокат Савченко Ілля Новіков повідомив, що переговори держсекретаря США Джона Керрі з президентом Росії Володимиром Путіним за долю української льотчиці пройшли успішно, рішення про її долю буде прийнято російським керівництвом протягом двох тижнів.

“За моїми відомостями, його переговори, в частині, що стосується Надії Савченко, пройшли успішно. Була озвучена на переговорах публічно дата, коли буде визначено спосіб, яким вона повернеться в Україну”, – сказав Новіков.

За його словами, це не означає, що Савченко протягом двох тижнів повернеться в Україну, в цей період буде всього лише прийнято рішення російським керівництвом про порядок обміну.

Джерело: http://ua.korrespondent.net

Читайте також:  Все тече і гниє: блогер показав вражаючі кадри російських нетрів (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook