facebook

У Коломиї засудили жінку-водія, що спричинила зіткнення з поїздом

Коломийський районний суд засудив на рік умовно жінку, яка виїхала на залізничний переїзд і спричинила зіткнення зі службовим поїздом.

1399561700-2377



ДТП трапилося 6 жовтня минулого року у с. Загайпіль Коломийського району. Жінка-водій, не переконавшись у відсутності поїзда, виїхала на залізничний переїзд, що призвело до зіткнення зі службовим поїздом, інформує Курс.

Внаслідок ДТП постраждала вона сама та її двоє неповнолітніх дітей, які були госпіталізовані до Коломийської центральної районної лікарні.

Це ДТП спричинило затримку у відправленні поїзда №458 за маршрутом Рахів – Київ зі станції Коломия на 1 годину і 15 хвилин, а також поїзда № 6454 сполученням Коломия – Городенка на 52 хвилини. В судовому засіданні обвинувачена свою вину визнала. Пояснила, що дійсно, керуючи автомобілем марки “CITROEN Berlingo” спричинила ДТП.

У вантажному відділенні її автомобіля без сидіння для пасажирів знаходилося її двоє малолітніх дітей, які сиділи на мішках із зерном.

Суд визнав її винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 ч. 2 КК України та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі і відразу звільнив її від відбування покарання із випробуванням з іспитовим строком один рік.

Читайте також:  "Батько наш – ОНУФРІЙ": У Храмі УПЦ (МП) виконали перероблений хіт про Бандеру

Шукайте деталі в групі Facebook