facebook

Кім Кардашьян організувала аукціон з продажу фото сина

Зіркова мати очікує від видань багатомільйонних гонорарів за перше фото Сейнта.

1732864



Кім Кардашьян та Каньє Вест організували аукціон з продажу фото свого новонародженого сина Сейнта і мають намір заробити на цьому чималу суму, передає The Daily Mail.

Відомо, що наразі зірковим батькам вже запропонували гонорар у розмірі 2,5 мільйонів, проте Кім і Каньє подібна пропозиція здалася просто смішною. Подружжя сподівається отримати за фото Сейнта набагато більший гонорар.

За повідомленнями видання, подружжя організувало свого роду аукціон, в якому видання, що запропонує максимальну суму за фото Сейнта, отримає право показати дитину світу.

Відомо, що свого часу за знімок дитини Меттью МакКонахі таблоїди запропонували 3 мільйони доларів, Дженніфер Лопес – 6 мільйонів, а ось за знімок близнюків Анджеліни Джолі і Бреда Пітта видання розщедрилися на цілих 11 мільйонів доларів.

Раніше Корреспондент.net зазначав, що інтернет-користувачі потішаються над ім’ям новонародженого сина Кім Кардашьян та Каньє Веста. Як відомо, хлопчика назвали “Сейнт”, що в перекладі з англійської означає “святий”.

Читайте також:  Кім Кардашян знялася у фотосесії Каньє Веста

Шукайте деталі в групі Facebook