facebook

Військовий комісар, що вчинив резонансне ДТП в Івано-Франківську, віднині на роботі

Місяць назад, 22 жовтня, трапилась ДТП на перехресті вулиць Короля Данила – Південний Бульвар, яку спричинив Голодюк Віктор Ярославович – заступник військового комісара по роботі з особовим складом облвійськкомату, передає Станіславське ТБ.

14456821510051



У результаті ДТП, що трапилося на перехресті вулиць Короля Данила – Південний Бульвар, постраждало троє людей, серед яких вагітна жінка.

Як повідомили у військкоматі 22 жовтня, Віктор Голодюк перебуває у відпустці, а на робочому місці з’явиться 24 листопада 2015 року, тобто сьогодні.

Журналісти звернулись до обласного військового комісара полковника Володимира Ярмощука, щоб дізнатись чи вийшов винуватець ДТП на робоче місце.

Натомість, Ярмощук зазначив, що Голодюк на роботі відсьогодні і при тій же посаді. (Ред. – Голодюк є заступником військового комісара – Володимира Ярмощука).

Також обласний військовий комісар розповів, що наразі тривають слідчі дії і немає кінцевого результату у цій справі. Саме тому Голодюк на робочомі місці, коли ж будуть результати розслідування “долю” Віктора Голодюка повинен вирішити командувач військ оперативного командування “Захід” генерал-майор Ігор Довгань (Ред. – Командування військами Оперативного командування «Захід» знаходиться у місті Рівне).

“Віктор Голодюк буде відповідати по закону, за всіма статтями, але треба зрозуміти, що людина була кантужена”, – наголосив Ярмощук.

Щоб з’ясувати, на якій стадії перебуває дана справа ми звернулись до Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, де отримали інформацію, що справа передана під слідчий відділ у військову прокуратуру області.

Далі журналісти намагались довідатись у військовій прокуратурі Івано-Франківського гарнізону Західного регіону України, як триває слідство, звернувшись до військового прокурора області Віталія Вдовитченка.

На що останній відповів, що за всіма питаннями слід звертатись до поліції, а військова прокуратура лише здійснює контроль над даною справою.

Читайте також:  На Одещині в дев'ятиповерхівці обірвався ліфт з 10-річною дитиною. Фото

Ми пояснили Віталію Вдовитченку, що у поліції сказали, що справа у військовій прокуратурі. Вдовитченко пообіцяв до завтра розібратись де ж насправді триває слідство та заявив: “Можливо, справу вивчають, збирають дані для опрацювання, щоб отримати результати слідчих дій. Але ми не ведемо цю справу, ми лише контролюємо процес. Також ми узгоджуємо устаточний результат, якого зараз ще немає”.

Виходить, що поліція каже одне, а військова прокуратура – інше. Де насправді ведеться слідство щодо справи Голодюка – невідомо.

Нагадаємо, у зв’язку з ДТП, 24 жовтня 2015 року, військові розпочали службове розслідування, про це повідомив начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковник Віктор Муженко.

Шукайте деталі в групі Facebook