facebook

Навіжена негода суне в області України, злива хлине потоками прямо на ці міста

Цього року липень в Україні буде теплішим за норму. Про це повідомляє Український гідрометцентр.



“Середня місячна температура повітря передбачається 20-26°, в Карпатах 16-18°, що на 1,5-2° вище за норму”, – повідомляють синоптики.

Як інформує “УНІАН”, щодо опадів, то їх за місць випаде 37-95 мм, а в Карпатах, на Прикарпатті та у Рівненській області місцями буде 101-170 мм, що в межах норми.

Синоптик Українського гідрометцентру Діана Кривобок в коментарі поділилася прогнозом погоди на останній тиждень червня. Вона зазначила, що в більшості регіонів очікується суха і сонячна погода. Проте у вівторок, 25 червня на Лівобережжі, п 26 та 27 чеврн у карпатському регіоні очікуються короткочасні дощі та грози.

Нічні температури в ці дні будуть коливатися між +12° і +17°, на півдні – від +18° до +21°. Денна температура складе від +22° до +27°, а на півдні та заході досягне +30°.

На початку липня, за прогнозом Діани Кривобок, в основному погода залишатиметься незмінною. Можливі короткочасні дощі, які принесуть трохи прохолоди. Але загалом температура залишиться такою ж, пояснила експертка, додавши, що найтепліше буде на півдні.

Читайте також:  Погода погуляла на весіллі: через негоду в ресторані на Прикарпатті зірвало дах. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.