facebook

Владу в Україні струсонуть зміни і трансформації: астролог дав прогноз до кінця року

До кінця 2025 року українську владу можуть спіткати труднощі, зміни та трансформації.



Про це заявив астролог Олексій Кириченко.

“В кінці весни українці відчули проблеми зі світлом внаслідок російських ударів по енергетичних об’єктах – планета Плутон, яка є планетою трансформації і руйнування, наблизилась до положення Сатурна в карті України, який і означає систему. Перше з’єднання Плутона з Сатурном було в березні 2024 року, а от друге з’єднання буде скоро – у другій половині червня 2024 року і також у 2025 році”, – заявив Кириченко.

За його словами, в астрології відомо, що Сатурн – це планета, яка управляє будь-якими структурами і особливо як управитель знака Зодіаку Козерога, який означає “гора”, “бути на горі”, тобто, це про структуру, як скомпонована вся система влади в Україні.

“В другій половині 2024 і 2025 роках, а в карті Володимира Зеленського, ще раз підкреслюю, і в карті України планета трансформації Плутон з’єднується з Сатурном. І якщо багато українців звикла лаяти Путіна, що Путін винен у всіх бідах України, але астрологічно картина така – система потребувала трансформації і вона прийшла у вигляді знищення і російських ударів по електростанціях, саме так діє цей принцип в астрології. Тобто, логічно було б взимку бити по електроструктурі, але удари почалися саме навесні, коли цей от астрологічний аспект відбувся”, – сказав Кириченко.

Він додав, якщо подивитися на карту Володимира Зеленського, то видно, що в карті народження Сатурн – планета структури і системності, знаходиться в знаку Лева, це положення, яке перешкоджає системній роботі і налагодженню системи, тому що знак Зодіака Лев – це знак царя, знак диктатора, а Сатурн – це планета системи.

Читайте також:  "Зробіть усе, щоб не гинули люди": батько російського полковника закликав солдатів РФ не виконувати злочинні накази. Відео

“Тому, таке положення призводить до того, що Володимиру Зеленського важко втримувати систему. Він хоче, як знак Зодіаку Лев зробити систему по-своєму або нав’язати іншим людям бачення своєї системи, а по закону карми він стикнувся з диктатором Путіним, який хоче того самого, і бореться з ним. Але у мудрих філософіях відомо, що, по-перше треба вирішити проблему всередині себе і тоді вона почне вирішуватися зовні. Таким чином, внутрішня боротьба Володимира Зеленського між диктаторством і системністю віддзеркалюється у тому, що він робить в політиці”, – сказав він.

Астролог зазначив, також в карті Володимира Зеленського знаходиться Юпітер у знаку Зодіака Близнюки, а на небі теж зараз – з червня – Юпітер зайшов в цей знак. Це положення означає відсутність масштабного мислення, що людина здатна вирішувати локальні питання, а глобальні питання складно. Юпітер – це планета везіння, Фортуни, також вона пов’язана з журналістикою і журналісти дійсно можуть от вплинути на цю систему.

“Таким чином, в другій половині 2024 року журналісти можуть впливати на систему і викликати зміни в цій системі. Отже, процеси системних змін в Україні тільки почалися цієї весни і вони будуть відбуватися до 2025 року. Тому я прогнозую, що в червні будуть і далі випливати такі недоліки, які вимагатимуть аудиту”, – зазначив Кириченко.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.