facebook

Учениця 4 класу зламала руку на уроці фізкультури, а вчитель “наказав їй сидіти”. Розпочато службове розслідування

Мама учениці 4 класу звинуватила вчителя фізкультури у тому, що він не відреагував на уроці на ситуацію, коли її дитина зламала руку. За словами жінки, педагог не відвів дівчинку до медпункту, не зателефонував батькам і не дав школярці це зробити самостійно, а змусив її сидіти.



Про це жінка написала у Facebook. Вона запевняє, що вчителем не задоволені батьки, бо діти роблять на уроці, що хочуть, а він в цей час сидить у телефоні.

“Дитина на уроці фізкультури впала, їй боліла рука, хотіла подзвонити батькам, на що вчитель фізкультури їй відмовив, насварив за телефон, пригрозив, що віддасть його директору школи і будемо ми його разом з нею забирати в директора. Роботою вчителя фізкультури не задоволені усі батьки впродовж всього навчального процесу! Він постійно в телефоні, а дітям дає просто мʼяч і хлопці грають у футбол, дівчата чим хочуть займаються або ж “прекрасна гра вишибало” де діти гатять один одному в голову”, – каже жінка.

“Вчитель фізкультури не відвів дитину до медсестри школи, не подзвонив сам батькам, не дозволив подзвонити ЇЙ, не викликав швидку, а пригрозив сидіти”, – додає вона.

За словами лучанки, педагог буцімто плутався у своїх поясненнях, коли його запитували, що сталося та казав, що дівчинка “сиділа зажавшись, плакала і не показала йому руку”.

Журналісти інформаційного агенства “Конкурент” поспілкувалися з директором, який підтвердив, що дівчинка зламала руку на уроці фізкультури. Керівник закладу освіти повідомив, що нині проводиться службове розслідування і вчителю загрожує звільнення з посади.

“Повідомлень, офіційних заяв від батьків дівчинки про цей інцидент ні вчора, ні сьогодні не було. Вчитель також не повідомив. Але оскільки порушення посадової інструкції є, то наказом по школі проводиться внутрішнє розслідування, збираються пояснення від вчителя, від учнів, які були присутні на уроці… По завершенню розслідування вчителю буде винесене дисциплінарне стягнення і можливо навіть звільнення з роботи”, – сказав директор.

Читайте також:  Педагог отримає одну й ту самі платню чи то у класі п’ятеро дітей, чи 25, - освітній омбудсмен

Він додав, що педагог працює другий рік і попередньо мав офіційне попередження за порушення трудової дисципліни під час уроку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.