facebook

Викладач навчально-тренувального центру згвaлтувaв 11-річного курсанта

Городоцький районний суд на Львівщині присудив екскерівнику ГО “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” довічне ув’язнення за ґвалтування та розбещення 11-річного хлопчика.



Про це йдеться у вироку суду.

Мова йде про Миколу Ганжу, уродженця Литви, який керував ГО “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр”, де дітей готували до вступу у військово-морський ліцей. У 2021 році до центру записався 11-річний хлопчик. Микола Ганжа почав проявляти до дитини надмірну увагу сексуального характеру. Відтак, чоловік вчиняв розпусні дії щодо хлопчика, ґвалтував дитину та знімав це на відео.

Ганжа робив так систематично, в тому числі під час поїздок в інші міста на екскурсії. Чоловік маніпулював дитиною, робив подарунки та давав гроші за оральний секс й інтимні фото хлопчика. У моменти, коли дитина відмовлялася виконувати його “прохання”, застосовував погрози.

Після початку повномасштабного вторгнення хлопчик з сім’єю переїхав на Львівщину, проте Микола Ганжа відвідував його і тут – за певні кошти заводив у закинуті місцевості та схиляв до розпусних дій. Дитина у суді зазначала, що боялася розчаровувати Ганжу, тому й мовчала.

Сам же ґвалтівник своєї вини не визнав. Екскерівник навчального центру зазначив, що обвинувачення ґрунтуються виключно на свідченнях дитини. Попри це, під час обшуку квартири чоловіка було виявлено і відео, і фото, і листування у месенджерах, що підтверджують його злочин.

Відтак, колегія суддів присудила Миколі Ганжі довічне ув’язнення та стягнення 500 тис. грн моральної шкоди на користь сім’ї дитини.

Читайте також:  Під Дніпром військовий задушив колегу, який убив жінку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.