facebook

Об‘єднанні для спільної мети


У Калуші відбулося важливе подія – Громадська Організація “Чисті Серця Калуш” і Головне Управління Національної Поліції Івано-Франківської Області об’єднали свої зусилля для вирішення однієї з найактуальніших проблем – домашнього насилля.

Сьогодні, керівник ГО “Чисті Серця Калуш” Михайло Найда та головний поліцейський області Сергій Безпалько урочисто підписали меморандум про співпрацю. Це означає, що дві важливі установи об’єднали свої знання, досвід та ресурси для спільної роботи над проблемою домашнього насилля та її запобігання.

ГО “Чисті Серця Калуш” відома своєю активною роботою в громаді, спрямованою на психосоціальну та юридичну підтримку жертв насильства. Вони вже реалізували чимало проєктів, спрямованих на покращення якості життя та безпеки мешканців Калуша.

Тепер, завдяки співпраці з поліцією, ГО “Чисті Серця Калуш” отримає можливість розширити свою діяльність та ефективність. Об’єднані зусилля організації та правоохоронних органів дозволять більш ефективно протидіяти насильству в сім’ї та забезпечити підтримку тим, хто її потребує.

Ініціатива ГО “Чисті Серця Калуш” та Головного Управління Національної Поліції Івано-Франківської Області — це важливий крок у напрямку створення безпечного середовища для всіх жителів Калуша.

 

Читайте також:  П'яна парочка поплатилася за секс просто посеред вулиці у Чернівцях (фото, відео 18+)

Шукайте деталі в групі Facebook