facebook

Вбивцю хлопця у фунікулері “відмазують”? Очевидець трагедії розповів, як все було насправді

Убивця 16-річного хлопця на фунікулері намагається уникнути покарання, як колишній працівник УДО – у мережі просять максимального розголосу.



Про на своїй Instagram-сторінці розповіла сестра друга загиблого Максима, що був поряд з ним в той день.

“Я прошу кожного розголосу цієї страшної історії. Зловмисник може залишитися без покарання!”, – йдеться у повідомленні.

Дівчина також виклала історію, яку розповів її брат, що став свідком страшної події. За його словами, вони з хлопцями їхали на фунікулері, а вище знаходився нетверезий чоловік, який чіплявся до підлітків та намагався агресивно вклинитися в розмову. Зокрема, він питав, чи піде Максим, який виглядав старшим, ніж інші хлопці, захищати Батьківщину.

Коли фунікулер зупинився усі вийшли, а Максим виходив останнім. Чоловік схопив його за сорочку та жбурнув у скло, а сам не втримався на ногах та полетів за ним. Коли Максим встав, свідки побачили, що у нього перерізане горло, за кілька хвилин він помер.

Вбивцю затримали поліціянти, у нього знайшли марихуану та табельну зброю, також чоловік був нетверезим. Проте цього ж дня його відпустили, аргументуючи тим, що “потрібна експертиза”.

“Цей чоловік – колишній працівник ДБР Артем Косов. На даний момент його відпустили додому, так як в правоохоронних органах кажеться, що разом з Максимом вони втратили рівновагу і впали на скло, що НЕ є правдою. Злочинець має понести відповідальність за скоєний злочин”, – резюмувала дівчина.

Тим часом в Управлінні державної охорони України заявили, що підозрюваний у вбивстві Максима знаходиться в СІЗО.

“Офіційно повідомляємо, що підозрюваний знаходиться у слідчому ізоляторі під вартою, Управління державної охорони максимально співпрацює зі слідством та в жодному разі не виправдовує військовослужбовця”, – йдеться в повідомленні

Читайте також:  “Нічний експрес”: мер Франківська запропонував продовжити графік курсування тролейбусу №1

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.