facebook

Працівники ТЦК будуть вистежувати ухилянтів за допомогою міських камер відеоспостереження

ТЦК отримали можливість вистежувати ухилянтів не тільки безпосередньо на вулицях, а й за міськими камерами відеоспостереження. Зокрема, співробітники військкоматів отримали доступ до міської системи відеоспостереження в місті Сміла Черкаської області.

Як інформує “Today.ua”, про це повідомив мер міста Сергій Ананко у соцмережі Facebook.

У Смілі тепер діє система відеоспостереження “Безпечне місто”, яка об’єднує 80 відеокамер, встановлених у різних локаціях. Доступ до цієї системи, крім поліцейських, матимуть також співробітники СБУ, міські комунальні служби, а також співробітники ТЦК.

Камери встановлено в місцях найбільшого скупчення людей і транспорту, а також у місцях в’їзду та виїзду з міста. Встановлення системи відеоспостереження було передбачено ще до війни. Воно є одним із пунктів “Програми профілактики злочинності в м. Сміла на період 2021-2025 років”, – розповів Сергій Ананко.

У встановленні системи відеоспостереження місту допомогла компанія “Кобі”. Її керівник розповів, які камери використовуються в системі, і де саме вони знаходяться.

“На презентації були присутні представники поліції, СБУ, ТЦК і СП та комунальні служби Сміли. Усі вони зможуть використовувати дані камер у своїй роботі”, – поділився градоначальник.
Таким чином, співробітники ТЦК зможуть відстежувати автомобілі потенційних ухилянтів на міських маршрутах, а також припиняти їхні спроби виїхати за межі міста.

Читайте також:  “Довелося вирізати кілька органів”: поліцейські жорстоко покалічили українця, деталі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.