facebook

В Україну вривається шторм: синоптики оголосили І рівень небезпечності

Синоптики оголосили штормове попередження у багатьох областях України, там буде туман.



Погода в Україні 16 березня буде сніжною. Синоптики прогнозують туман. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Івано-Франківській та Закарпатській областях синоптики оголосили 3 рівень небезпечності. Там можуть зійти снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях.

На території центральних областей та на Прикарпатті очікується туман. Синоптики оголосили І рівень небезпечності. Там видимість буде 200-500 м.

“Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць”, – йдеться у повідомленні.

Погода 16 березня
В Україні 16 березня буде хмарно з проясненнями. У цей день синоптики прогнозують дощ у південних областях. На території центральних областей та на Прикарпатті очікується туман. Вітер в цей день буде південний та південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, на узбережжі морів 2-7° тепла; вдень 6-11° тепла, на заході країни до 15°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +11
За даними meteoprog, 16 березня в Україні буде сніжною. Найнижча температура повітря буде на території Чернігівської області. Там температура повітря опуститься до 0…+5 градусів. Найтепліше буде в Закарпатській області. Там температура повітря підвищиться до +3…+11 градусів.

Погода 16 березня у Києві
У Києві 16 березня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день не прогнозують опадів. У цей день вітер буде південний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 6-11° тепла; у Києві вночі 0-2° тепла, вдень 7-9°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Що таке Укргідрометцентр?
Український гідрометеорологічний центр (Укргідрометцентр) – державна установа, яка займається метеорологічними та гідрологічними спостереженнями на території України. Вона входить до складу ДСНС. Укргідрометцентр публікує дані про температуру повітря, атмосферний тиск, напрямок і силу вітру, опади, вологість повітря та інші показники. На офіційному сайті установи можна подивитися погоду в реальному часі та на кілька днів наперед. Фахівці надають дані про погоду не тільки по всій Україні, а й по кожному регіону та населеному пункту. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Читайте також:  "Потужна гроза накриє ці області України зі страшним вітром, лютий град випаде на цей регіон": синоптики про погоду

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.