facebook

Немовля померло через удушення: на Заході – трагедія у пологовому

Мама благала про кесарів розтин



На Хмельниччині після 16 годин тяжких пологів померло немовля. Подружжя звинувачує медиків у смерті свого сина. Хлопчик з’явився на світ у Кам’янець-Подільському перинатальному центрі, але не вижив.

Експертиза встановила, що хлопчик помер через важку асфіксію, тобто, удушення.

Пологи у Вікторії тривали 16 годин
Подружжя Дмитра та Вікторії на свого первістка чекали 9 років. Вікторія одразу стала на облік, не пропускала жодного обстеження. Аналізи були ідеальні.

Народжувала Вікторія у Кам’янець-Подільському перинатальному центрі. 16 годин тривали пологи. Чоловік каже – Вікторія була знесилена і ледь притомна. Але прохання про кесарів розтин лікарка наче не чула.

Хлопчик народився живим, але згодом помер.

Ба більше, потерпілі звинувачують медиків у підробці документів. Мовляв, їм видали видали виписку породіллі, де вказали діагнози, яких насправді не було: цукровий діабет та ожиріння.

Що кажуть медики
У перинатальному ситуацію коментує керівництво – мовляв, лікарка, що приймала у Вікторії пологи, захворіла. Кажуть: так звана «патолого-анатомічна конференція» дійшла висновку — виявити та попередити внутрішньоутробну гіпоксію у немовляти, було неможливо. Тож про лікарську помилку, вважають колеги, не йдеться.

Зараз через смерть дитини тривають певні слідчі дії.

 

Читайте також:  На Прикарпатті легкомоторний літак впав на будинок, в катастрофі загинув легендарний льотчик. Фото та відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.