facebook

Аномальна погода накриє ці області, прогноз приголомшив навіть синоптиків: де буде мороз у -20 градусів і снігопад

Синоптики кажуть, що варто очікувати на незначне потепління, однак ряд областей все одно зіткнеться з холодом і снігом. Раніше експерти за історію спостережень фіксували у березні мороз у -31 градус. Чи варто очікувати на подібний сюрприз цього року, роз’яснили фахівці.



Як інформують “УН”, 13 березня у Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вітер уночі південно-східний, 5-10 м/с, удень південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі 0…+2 градуси, удень +3…+5 градусів.

Про це йдеться на сайті Гідрометеорологічного центру.

На заході України хмарно з проясненнями, в Ужгороді та Львові уночі невеликий дощ, у Луцьку, Івано-Франківську, Чернівцях, Тернополі та Хмельницькому уночі невеликий дощ та мокрий сніг, у Луцьку, Тернополі та Хмельницькому місцями, у Рівному уночі без опадів; удень без опадів, в Ужгороді без істотних опадів; вітер уночі південно-східний, 5-10 м/с, удень південно-східний, 7-12 м/с, в Ужгороді уночі північно-західний, 5-10 м/с, удень північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі +5…+2 градуси, удень +4…+12 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер уночі південно-східний, 5-10 м/с, удень південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі +2…-4 градуси, удень +2…+5 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, у Вінниці уночі місцями невеликий дощ та мокрий сніг, у Черкасах уночі невеликий мокрий сніг та дощ, у Кропивницькому уночі невеликий дощ та мокрий сніг, у Полтаві уночі без опадів, у Дніпрі уночі місцями невеликий мокрий сніг та дощ; удень без опадів, вітер уночі південно-східний, 5-10 м/с, удень південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі +2…-1 градус, удень +3…+6 градусів.
На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер уночі східний, 5-10 м/с, удень східний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі 0…-5 градусів, удень +3…+7 градусів.

Читайте також:  В Україну йде аномальне потепління: синоптики розповіли, коли чекати кілька днів весни

На півдні України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, у Херсоні та Запоріжжі уночі невеликий дощ та мокрий сніг, у Запоріжжі місцями; вітер уночі східний, 5-10 м/с, удень східний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі +6…0 градусів, удень +5…+10 градусів.

У Сімферополі хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вітер уночі східний, 5-10 м/с, удень східний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі +6…+4 градуси, удень +13…+15 градусів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.