facebook

Астролог назвав дві можливі дати закінчення війни в Україні

Український астролог Володимир Бадіян розповів про своє бачення подій 2024 року. Він назвав можливі дати завершення війни.



Астролог назвав дві можливі дати закінчення війни в Україні – today.ua
Астролог, хіромант та психолог Володимир Бадіян зробив власний прогноз щодо війни Росії проти України. Він розповів, що є два варіанти її завершення. Проте жоден із них не передбачає кінця війни у 2024 році.

Володимир заявив, що цей рік стане найскладнішим для нашої країни. Навесні він спрогнозував якусь подію, яка може потрясти Україну та призвести до розчарування. Але вона об’єднає українців, які зрозуміють, що треба таки щось робити.

Разом з тим, Бадіян каже, що у березні українські війська отримають обіцяне західними партнерами озброєння – багато набоїв та снарядів. А наприкінці року він прогнозує активацію бойових дій. У такому разі війна може завершитися вже через рік, але якщо все піде інакше – затягнеться ще на кілька років.

“І ця активація, якщо буде так, як я описую, то завершення війни буде у 2025 році навесні. Якщо так не буде, за іншим сценарієм все піде, то це буде 2026 чи 2027 рік, що найімовірніше”, – заявив астролог.

Крім того, за словами експерта, у 2024 році можуть відбутися трансформації влади та судової системи. Володимир також наголосив, що новий президент в Україні може з’явитися не раніше, ніж наприкінці 2025 року.

Читайте також:  Хто в Україні звільнений від мобілізації: названо дев'ять груп

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.