facebook

Такого не було з 2017 року: Землю накриє найпотужніша магнітна буря – названо фатальну дату

Землю накриє сильна магнітна буря, такого ще не було.



Цими вихідними очікується сильна магнітна буря через різкі стрибки сонячної активності. Про це розповідає телеграм-канал ХХ Black.

Особливо сильний вплив бурі відчуватиметься 25 лютого. Все через два сильні спалахи на Сонці, які астрономи віднесли до найпотужнішої категорії X. Наслідки можуть відбиватися не тільки на самопочутті, а й на роботі техніки.

Востаннє подібний потужний спалах виникав у 2017 році.

Геомагнітні бурі є порушенням магнітного поля Землі. Вони спричинені сонячними спалахами. Такі коливання мають здатність впливати на роботу систем зв’язку, а також на людське здоров’я. Найчастіше на негативний вплив буря скаржаться вагітні жінки, люди похилого віку, хворі.

Деякі люди можуть скаржитися на запаморочення, біль голови, нудоту, блювання, біль у м’язах, підвищення тиску, високу температуру, сонливість та загострення хронічних захворювань.

Найголовнішим кроком до гарного самопочуття послужить міцний сон. Для цього потрібно лягати не пізніше півночі, а прокидатися тоді, коли цього захоче ваш організм. Також виключіть зі свого життя стрес у вигляді будильника.

Також краще відмовитись від шкідливих звичок у ці дні, такі як алкоголь, цигарки чи переїдання. А також від стимулюючих напоїв, таких як кава. Найкраще пити воду у потрібній кількості, а також вживати легку їжу.

Читайте також:  На Прикарпатті під час купання в річці втопилася дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.