facebook

“Ми йдемо до тотальної мобілізації”: “слуга народу” нардеп Дунда приголомшив, що буде далі

Депутат від “Слуги народу” заявив, що в Україні буде тотальна мобілізація
Два роки Україна бореться із повномасштабною російською військовою агресією. Загроза з боку ворога нікуди не поділася, тому в країні постійно йде мобілізація. Нардеп від “Слуги народу” Олег Дунда спрогнозував в Україні тотальну мобілізацію та роз’яснив, що це означає. Відео опубліковано у Telegram-каналі Україна Online.


Зокрема депутат роз’яснив, що тотальна мобілізація включатиме і зосередження економіки країни на власному виробництві.

Він навів у приклад західні області, де багато товарів із Польщі та інших країн. Але це нам невигідно. Тому чиновник не виключив, що буде закриття країни та економіки, тобто все працюватиме лише насамперед на потреби країни.

Це стосується, як зазначає Дунда, починаючи з виробництва продуктів до одягу, взуття та інших товарів. Внаслідок цього золото-валютні запаси можна буде спрямовувати на потреби ЗСУ, а імпортних товарів у країні поменшає.

До цього Дунда пояснюючи свою позицію заявив, що в українців має бути два вибори, поки в країні йде війна: перше — піти до лав ЗСУ, друге — виробляти продукцію, необхідну державі.

Тобто депутат за те, щоб кожен українець працював на благо країни. Якщо не зі зброєю в руках, тоді він має підтримувати економіку країни.

Зараз перед чиновниками постало завдання — щоб більше мобілізувати громадян, слід на це знайти гроші.

Тому розглядаються різні методи, наприклад, запровадити конкретну суму, яку потрібно буде платити за те, щоб людину не мобілізували.

Хоча це лише обговорення, але вже озвучувалися різні суми. Поки що чиновники більше схиляються до запровадження суми у 20 тис. грн, яка на місяць даватиме броню від мобілізації.

Читайте також:  На фронті загинули бійці з Франківщини – Юрій Джус та Іван Морощук

Це буде вигідно як підприємству, оскільки співробітник продовжує працювати, так і державі, оскільки будуть додаткові надходження до бюджету.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.