facebook

Бронь за 10,80 грн за день: у МВС дали детальну інструкцію, як оформити

У МВС нагадали українцям про важливі послуги
У МВС України постійно працюють над тим, щоб надавати українцям потрібні послуги швидко, якісно, ​​без зайвих витрат нервів та часу. У Telegram-каналі Головного сервісного центру МВС поділилися, яка послуга зараз доступна водіям.



Зокрема, у МВС України нагадали водіям про послугу зберігання номерних знаків для автомобіля. Зокрема, за таку послугу слід сплачувати плату.

Якщо власник за номерний знак не платить, його знищують. Оплату за зберігання номерних знаків можна вносити такими способами:

Онлайн у кабінеті водія;
Безпосередньо у сервісному центрі.
Водію слід визначитися з терміном продовження зберігання номерного знака та оплатити послугу. До сервісного центру автоматично надходить інформація про внесення плати.

Також у відомстві повідомили, що за один день вартість зберігання номерного знака з ПДВ становить 10,80 грн. Тобто можна розрахувати самостійно, скільки днів власник планує зберігати номер та внести плату.

Ще є бронювання номерного знака. Вона доступна також у кабінеті водія. Додається інструкція, як забронювати номерний знак:

Пройти авторизацію;
Вибрати вкладку “Бронювання номерних знаків”;
Вказати регіон;
Вибрати сервісний центр МВС;
Вказати вид транспортного засобу;
Визначитись із бажаною комбінацією номерів у режимі реального часу, тобто вибрати із запропонованих варіантів.
У сервісному центрі попередили водіїв, що броня триває 10 днів. За цей час власнику слід звернутися до сервісного центру МВС, щоб закріпити обраний номерний знак за своїм транспортним засобом.

Ці дві послуги можна зробити не виходячи з дому і тим самим не витрачає багато свого часу.

Читайте також:  Бронюванню від мобілізації за гроші бути? Нардепи поставили крапку в цьому питанні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.