facebook

2024 рік стане роком переродження України: провидиця розповіла, коли закінчиться війна

Спеціальний ритуал смерті вже запустив процес завершення війни в Україні.



Таку думку висловила провидиця Ісіта Гайя, яка спецально проходила ритуал в Таїланді.

За її словами, вона погодилася на цей ритуал, аби стати драконом і отримати велику силу для допомоги людям в рік Дракона.

Ба більше, під час ритуалу смерті вона побачила видіння про завершення війни в Україні. Провидиця стверджує, що відповідний процес у Таїланді вже запустив механізм встановлення миру. Тому подібний ритуал варто провести також на території України.

Вавесні і влітку 2024 році усі країни світу будуть чекати складні випробування – великі зміни торкнуться й України. Однак масовані обстріли та бойові дії закінчаться, бо ці процеси перейдуть на інші території.

2024 рік провидиця назвала роком переродження, а далі почнеться нове життя, бо Україна перейде в нову еру своєї історії.

“Україні будуть пропонуватися різноманітні умови – це чудова земля, яку не зачеплять катаклізми. Багато сторін і країн будуть зацікавлені в цій території, в тому числі купівлі деяких земель. Втрата земель може бути не тільки тому, що це війна, а й тому, що ці землі можуть купити. Але всі українці зараз повинні розуміти, що вони живуть на найкращій землі і вони повинні створити для себе найкращі умови для щасливого життя. Треба навчитися обирати для себе найкраще і жити своє життя з любові, бо є багато різних ворогів, і це не тільки війна. Нас відволікають від головного рекламою, гаджетами, щоб люди мріяли не про те, що їм потрібно насправді”, – додала провидиця та наголосила, що українці мають вчитися жити в радості, аби була можливість відкинути все непотрібне.

Читайте також:  Електронні петиції: іванофранківці хочуть затвердити візуальний стиль міста

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.