facebook

Невиносима втрата! На фронті загинули 6 військових із Заходу України

Сьогодні, 12 лютого, у Львівській областіц попрощалися із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Андрій Іванонько
Із початком повномасштабного вторгнення воював у складі 117-ї окремої механізованої бригади спершу на Полтавщині і Київщині, а впродовж останнього часу – на південному напрямку.

Руслан Санделенко
Воїн стояв на захисті України від ворога на східному напрямі. Загинув 2 січня 2024року у віці 40 років внаслідок ворожого мінометного обстрілу біля населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області.

Роман Биба
Воїн служив у 13 батальйоні 95 ОДШБ. Загинув 5 лютого 2024 року у віці 42-х років під населеним пунктом Синьківка Куп’янського району Харківської області.



Іван Кореньовський
Воїн ніс оборону держави на північно-східному напрямку. Загинув на Харківщині.

На Рівненщині попрощались із захисниками – Дмитром Швиридом та Михайлом Карпінським.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Дмитро Швирид
Повномасштабне вторгнення застало бійця на чергуванні у частині, де він служив інструктором бойової підготовки. З того часу Дмитро воював у найгарячіших точках Луганської та Донецької областей. Чоловік отримав багато нагород, а саме нагрудні знаки “За доблесну службу” Національної Гвардії України та “За відвагу в службі” Міністерства внутрішніх справ України. Попри отримане поранення у липні 2023 року, захисник повернувся до побратимів і продовжив боронити країну від окупантів. Герой загинув під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Михайло Карпінський
Герой захищав Батьківщину у лавах Збройних Сил України в Донецькій області. З 5 квітня 2023 року воїн вважався зниклим безвісти, проте, хороша звістка для родини так і не надійшла. Смерть військового підтвердили 9 лютого 2024 року. Михайло загинув під час виконання службового завдання на Донеччині.

Читайте також:  Ситуація на півдні України: окупанти б’ють ракетами та готуються вийти до меж Херсонської області

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.