facebook

Україну накриває серйозна негода: синоптики попереджають про небезпеку

Синоптики попереджають про те, що в Україні буде сильний туман та ожеледиця.



Погода в Україні 12 лютого буде дощовою. На дорогах в цей день буде ожеледиця синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У більшості областей через сильний туман видимість буде 200-500 м. Синоптики оголосили І рівень небезпечності. Це може призвести до порушення руху транспорту.

На території Івано-Франківської та Закарпатської областей можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях. Синоптики оголосили 3 рівень небезпечності.

Погода 12 лютого
В Україні 12 лютого буде хмарно з проясненнями. У цей день синоптики прогнозують невеликий дощ. Синоптики попереджають про ожеледицю та туман. Вітер в цей день буде південний зі швидкістю 7-12 м/с.

“Температура вночі 2-7° тепла, на узбережжі морів 6-11°; вдень 7-12° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті та півдні країни до 15°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +13
За даними meteoprog, 12 лютого буде тепло. Найнижча температура повітря буде на території Луганської області. Там температура повітря підвищиться до +1…+5 градусів. Найтепліше буде в Волинській області. Там температура повітря підвищиться до +7…+13 градусів.

Погода 12 лютого у Києві
У Києві 12 лютого буде хмарно з проясненнями. Синоптики не прогнозують в цей день істотних опадів, буде туман та ожеледиця. У цей день вітер буде південний зі швидкістю 7-10 м/с. В регіоні оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності. Через негоду може бути ускладнений рух транспорту.

“Температура вночі 2-7° тепла, вдень 7-12°; у Києві вночі 3-5° тепла, вдень 8-10°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте також:  Івано-Франківщина потребує півмільярда гривень допомоги для ліквідації наслідків повені - Шмигаль

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.