facebook

Маски скинуто! Залужний не просто так пішов, він скоро повернеться, але вже в ролі президента України – вже маємо докази

8 лютого стало відомо про відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Ще два тижні тому про це говорив астролог Влад Росс. Однак він переконаний, що Залужний ще повернеться. unian.ua



“Плутон – планета смерті і руйнування Залужного – зробив опозицію до точки кар’єри, і символ зради Нептун увійшов в будинок роботи і діяльності. Це була зрада з боку близького оточення. Зеленського вмовили прибрати Залужного, тому що він почав перетягувати на себе його популярність. Але це велика помилка Зеленського, тому що, прибравши Залужного, його рейтинги почнуть стрімко падати. А рейтинги Залужного будуть рости як на дріжджах”, – сказав Росс в коментарі УНІАН.

Однак астролог каже, що восени цього року або в 2025 році Залужний повернеться. В результаті, продовжив Росс, він може стати президентом України після Володимира Зеленського.

“Зараз замість Залужного може бути або Кирило Буданов, або Олександр Павлюк. Можливо, Олександр Сирський очолюватиме штаб, а Буданов стане головкомом”, – додав Росс.

Читайте також:  "Це найуспішніший період для країни": який місяць вирішить долю України - прогноз на 2024 рік

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.