facebook

Долар продовжує кошмарити всіх: банки і обмінки знову змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 7 лютого, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 37,6254 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 40,3946 гривень за 1 євро.



 

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Долар та євро прибавили в ціні на офіційному рівні. Готівковий курс ще тримається в низькому діапазоні, але вже до вечора ситуація може кардинально змінитися.

Хоча фінансові експерти вважають, що відносно спокійно цього тижня поводитиметься готівковий валютний ринок. Щоправда, обсяги купівлі валюти населенням, як і раніше, перевищуватимуть суми, які здають громадяни в обмінники фінкомпаній та каси банків.

Навіть у період нещодавньої турбулентності цінників обмінників та міжбанку загальні обсяги готівкового ринку цими днями були звичайними, у січні — навіть меншими, ніж у грудні минулого року.

Це говорить про те, що громадяни почали значно спокійніше поводитися при ситуативних стрибках курсу і менше піддаються ажіотажу навіть у моменти зростання цінників обмінників. Українці особливо не метушитимуться і цього тижня.

Читайте також:  В Україні різко зросли виплати на дітей: Скільки прожиткових мінімумів доведеться платити у 2020 році

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.