facebook

Болгарська ворожка дала дивний прогноз закінчення війни в Україні

Болгарська ворожка Іліяна Чаушева-Гюкчен дала прогноз щодо закінчення війни в Україні. Вона каже, що війна скінчиться у 2025 році. Але на планеті спокою не буде. Військові конфлікти між країнами та всередині країн триватимуть ще кілька років.



Про це розповідає видання Plovdiv24.

Іліяна Чаушева-Гюкчен, яка називає себе печерною ворожкою та зажила слави спадкової ясновидиці, цілительки і психолога, каже, що людство зараз знаходиться на дуже важкому етапі своєї історії. Неспокійно в різних куточках планети. Багато країн роздирають внутрішні конфлікти. А крім того, в декількох регіонах триває кровопролитна війна між державами.

Провидиця каже, що на політичну ситуацію в світі впливає 12-річний цикл сонячної активності (учені кажуть про 11 років циклу, – Апостоф), який зараз якраз знаходиться на піку. Через це світ балансує на дуже тонкій грані між відносним миром і глобальною війною.

“Ми живемо у важкі часи. З цього року розпочинається новий 12-річний цикл сильних спалахів на Сонці. Ситуація в Європі та світі є неспокійною. Війни тривають всередині країн і розповсюджуються за їхні межі. До 2029 року людство залишиться в такій самій ситуації. Війни продовжують вирувати на дуже тонкому льоду з небезпекою початку Третьої світової війни”, – каже віщунка.

Що стосується російсько-української війни, то Іліяна Чаушева називає датою її закінчення 2025 рік. Вона також передбачає, що Україні не зможе зберегти усіх своїх територій. Частина з них начебто відійде до Росії. І ще два великих міста увійдуть до складу Польщі.

“Війна між Росією та Україною завершиться у 2025 році, і частина території України перейде до Росії, а два великих міста – до Польщі. Воєнні дії також триватимуть на Сході. Росія прагне об’єднати східні народи”, – поділилась провидиця.

Читайте також:  На Донеччині загинув боєць з Прикарпаття Віталій Палюх

Щодо “польської” частини прогнозу, то він виглядає дещо дивним. Польща досі не заявляла ніяких претензій на нашу територію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.