facebook

Знову наші серця переповнені болем: на фронті зaгuнули 13 Героїв із Заходу України

Сьогодні, 30 січня, у Львівській області попрощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Василь Янко
Був старшим солдатом, гранатометником мотопіхотного батальйону. У травні минулого року був мобілізований у ЗСУ. Загинув 23 січня під час мінометного обстрілу в районі населеного пункту Богданівка на Донеччині.

Андрій Синенький
Був старшим солдатом, старшим стрільцем-оператором військової частини А4056. Загинув 13 січня 2024 року.



Олег Онуфрик
Був солдатом, стрільцем-снайпером військової частини А0281. Загинув 25 січня поблизу населеного пункту Мар’їнка Покровського району Донецької області.

Юрій Шпук
Загинув під час виконання бойових завдань 3 вересня 2023 року в Пологівському районі Запорізької області.

Ярослав Губіцький
Проходив службу у 80-ій бригаді 10 десантно-штурмової роти військової частини А-0284. Під час виконання бойових завдань з захисту України, отримав численні поранення, внаслідок яких помер у госпіталі Дніпра.

Олександр Кузяк
Загинув, захищаючи Батьківщину, у населеному пункті Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області.

Микола Дранчак
Проходив службу у військовій частині А 9938. Загинув 17 січня на Донеччині.

На Рівненщину назавжди повернулися шестеро мужніх воїнів, які захищали Україну від російського агресора.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Дмитро Каменчук
На фронт пішов добровольцем 8 березня 2022 року. Воїн служив на Запорізькому, Донецькому та Дніпропетровському напрямках, за участь у визволенні Харківщини отримав відзнаку. 48-річний старший солдат загинув 23 січня цього року на Харківщині.

Михайло Ткачук
У січні 2023 року захисника мобілізували, а в червні він отримав важке поранення руки, переніс багато операцій. Це підірвало здоров’я воїна і 26 січня цього року 45-річний солдат помер.

Олександр Усач
Захисник не мав військового досвіду, але після повномасштабного вторгнення рф покинув роботу за кордоном і повернувся в Україну, щоб добровольцем долучитися до лав ЗСУ. Проте серце Героя не витримало, 20 січня цього року 49-річний молодший сержант помер у лікарні.

Читайте також:  У Почаєві чоловік загuнув страшною смeртю

Андрій Артклебер
Воїн захищав Україну від московських окупантів з липня 2023 року. Свій останній бій 36-річний стрілець-помічник гранатометника аеромобільної роти прийняв 17 січня 2024 року у Луганській області.

Микола Харук
Військовослужбовець загинув 21 січня 2024 року під час виконання бойового завдання в Херсонській області. Поховали Героя в рідному селі.

Анатолій Сачук
Воїн загинув під час виконання бойового завдання 21 січня 2024 року в Донецькій області. Поховали Героя в рідному селі. Йому назавжди буде 39.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.