facebook

Астролог назвав міста, куди Росія запустить ракети вже днями

Кінець січня буде дуже небезпечним.



Астролог Дмитро Уранус зробив прогноз для України на кінець січня і з’ясував, що цей період буде особливо небезпечним в плані обстрілів і не тільки.

У своєму Telegram-каналі він назвав регіони, в яких зросте ймовірність ракетних ударів в кінці січня.

“Підвищена концентрація негативних впливів буде на території західної України (вся територія, починаючи з Хмельницької області і до кордону з Польщею), а також Харкова та Харківської області. По всій Україні є велика загроза для промислових підприємств і військових об’єктів”, – сказав Уранус.

Астролог додав, що зараз відбувається точне з’єднання Марса і Меркурія в Козерозі. Точний аспект 27 січня, аспект в максимальній силі з 26 по 29 січня включно. Аспект втратить силу тільки 1 лютого.

“Крім того, що даний аспект, у воєнний час, загрожує сильними обстрілами, ударами ракет і дронів, він ще несе з собою значно зростаючу небезпеку на дорозі, під час поїздок. Будьте дуже обережні на дорозі, за кермом. Зараз краще використовувати громадський, а не особистий транспорт. Якщо ви пішохід – переходячи дорогу, будьте вкрай уважні. Водіям раджу знизити швидкість в два рази. Цей аспект несе небезпеку саме через квапливість і високу швидкість. У “гонщиків” буде зривати дах, і вони будуть витворяти на дорозі всяку дичину, робити необачні маневри”, – додав експерт.

У зазначений період, Меркурій в з’єднанні з Марсом, в напруженому аспекті до місячних вузлів, змушують людей робити безвідповідальні вчинки, які понесуть за собою важкі кармічні наслідки, продовжив Уранус. Може підвищитися травматизм на виробництві. Люди будуть наполегливо порушувати техніку безпеки, влаштовувати конфлікти на робочому місці і т.д.

Читайте також:  Погляд зі сторони: все робилося для тріумфу “руSSкава міра”?

“Також даний аспект посилює активність кримінальних елементів, скандалістів, забіяк, грабіжників і нальотчиків”, – підсумував астролог.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.