facebook

На Донеччині нацгвардієць розстріляв чотирьох людей

В місті Лиман Донецької області військовослужбовець Національної гвардії розстріляв двох поліцейських та пенсіонерку з донькою.



Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

“Працівники ДБР за сприяння Національної поліції Україні проводять досудове розслідування за фактом умисного вбивства чотирьох людей у місті Лиман Донецької області”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за підозрою у скоєнні злочину затримано військовослужбовця Нацгвардії.

“Вранці 21 січня 2024 року у місті Лиман слідчо-оперативну групу поліцейських викликала місцева мешканка через конфлікт з військовослужбовцем. Через певний час з поліцейськими, які виїхали на виклик, зник зв’язок, і о 8 ранку на місце події поїхала інша група. На місці трагедії правоохоронці виявили тіла двох своїх колег з вогнепальними пораненнями та тіла двох цивільних жінок – пенсіонерки та її доньки”, – розповіли у ДБР.

Також зазначено, що по гарячим слідам правоохоронці затримали військовослужбовця Нацгвардії за підозрою в умисному вбивстві.

“Слідчі ДБР у межах відкритого кримінального провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) КК України проводять комплекс заходів щодо встановлення об’єктивних обставин події. Досудове розслідування триває. Призначено низку відповідних експертиз”, – додали у пресслужбі.

Читайте також:  “Понівечені тіла заховав у підвалі”: У Львові чоловік жорстоко розправився з рідною матір’ю і її сестрою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.