facebook

Сертифікація вчителів 2024 року: стало відомо, який предмет має найменшу популярність

Найменш популярним серед вчителів, які вирішили пройти сертифікацію, виявився предмет математика. Саме ці педагоги менше за інших заповнюють заявки на атестацію.



З перебігу реєстрації вчителів для проходження сертифікації у 2024 році стало відомо такі дані, їх опублікував Український центр оцінювання якості освіти. Там зазначено, що лише 376 педагогів математики подали заяви за період із початку оформлення заявок.

Окрім цього, вже зареєструвались на атестацію 1235 вчителів початкових класів, 449 української мови та літератури та 432 – історії та громадянських дисциплін.

Як ідеться у повідомленні, 17 січня вичерпано граничну кількість сформованих заяв для вчителів початкових класів у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

А також для педагогів історії та громадянських дисциплін у м. Києві, Дніпропетровській, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Перший етап реєстрації розпочався 15 січня і триватиме до 25-го. Оформити заявку можуть вчителі зі стажем педагогічної роботи не менше ніж два роки, які працюють за основним місцем.

Протягом 26-30 січня буде проведено додатковий етап реєстрації за умови, що ще залишаться місця для атестації.

Читайте також:  Ігор Лікарчук: Незабаром в школах учням учителі будуть витирати не лише соплі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.