facebook

Влаштував оргію з чоловіком: у Польщі затримали священика

11 січня у Польщі прокуратура висунула чотири звинувачення одному зі священників, який наприкінці літа 2023 року влаштував гомосексуальні оргії.



Про це пише польське видання Wprost.pl.

Як зазначається, суд задовольнив клопотання слідчих та відправив представника церкви під тимчасовий арешт терміном на два місяці.

Відомо, що три звинувачення стосуються правопорушень, які пов’язані із наркотиками, зокрема, одне з них стосується надання іншій особі заборонених речовин. Інше звинувачення – порушення статевої свободи іншої особи. Четверте – заподіяння тяжких тілесних ушкоджень та ненадання допомоги людині, чиє здоров’я та життя опинилось під загрозою.

Як повідомляє видання, священник Томаш З. організував оргію в ректораті в Домброві-Гурнічі, в якій брав участь чоловік-повія.

Під час події один із чоловіків знепритомнів. Хтось із учасників “заходу” викликав швидку, однак інші не захотіли пускати медиків.

Справою займалася прокуратура. Провадження також ініціювала курія Сосновецької дієцезії, створивши спеціальну комісію. У результаті єпископа позбавили всіх церковних посад і функцій. Його також відправили жити за межі парафії. Також йому загрожує вигнання з духовного стану.

“Дієцезіальна курія в Сосновці заявляє, що, діючи відповідно до чинного законодавства, зробить усе можливе, щоб роз’яснити цю справу та суворо покарати винних. Ми також запевняємо вас, що церковна громада та громадськість будуть поінформовані про хід розслідування, доки – ми віримо – справа не буде повністю вирішена. Ми маємо намір викорінити це зло”, – повідомила пресслужба Сосновецької дієцезії.

Читайте також:  «Убий в собі совок»: 6 звичок жителя СРСР, яких варто позбутися

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.