facebook

Скандал у гімназії: директор плюнула в обличчя вчителю

За словами вчительки, директор навчального закладу плюнула в лице викладачеві через індивідуальний план роботи на канікулах, який просила адміністрація

Директорка Київської гімназії східних мов № 1 публічно плюнула в обличчя вчителю японської мови під час робочого часу. За словами постраждалої вчительки Зої Карпенко, ситуація трапилася 2 січня цього року через незатвердження індивідуального плану роботи на канікулах, який просила у адміністрації вчителька.

Про це Карпенко повідомила у своєму Facebook. Зоя Карпенко, вчителька Київської гімназії східних мов, заявила, що директор закладу виходить за межі своїх повноважень та пишається своїми фотографіями із “впливовими людьми”. Це, за словами вчителя, слугує своєрідним доказом її “недоторканності”, дозволяючи при цьому систематичне порушувати службові обов’язки.

За твердженнями Карпенко, під час робочого часу та в присутності голови профспілки та її заступника, директорка плюнула в обличчя вчителю, який служить в гімназії понад 35 років. Все через незатвердження індивідуального плану роботи на канікулах.

“22 грудня я подала адміністрації індивідуальний план роботи на канікулах. Цей план був демонстративно відхилений, стверджуючи, що 4 дні роботи на віддаленому робочому місці – це забагато. Це змушує мене кожен день приходити до гімназії та працювати в автономному режимі. Але щодня це стає приниженням моєї людської гідності та професійної репутації”, – повідомила вчителька та опублікувала запис інциденту.

Окремо свій погляд на ситуацію описала директор гімназії Оксана Проскура. Вона стверджує, що ця історія є наклепом.

Читайте також:  "Дешева балаканина замість пісень": продюсер Лободи жорстко розкритикувала Тіну Кароль

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.