facebook

У Франківську Поліція затримала зірку “Х-Фактора”: Андрій Мацевко був у розшуку більш як два роки

В Івано-Франківську поліція затримала зірку “Х-фактора” Андрія Мацевка. Виявилося, що виконавець, який називає себе “народним артистом України”, більше двох років перебував у розшуку.

Про це повідомляє місцеве видання “Галка”. Інформагентство посилається на інформацію, отриману від патрульну поліцію Івано-Франківської області.

За даними поліції, вчора, 7 січня, франківські патрульні помітили на одній із вулиць міста підозрілого перехожого, який намагався втекти, коли до нього підійшли правоохоронці. Чоловіка затримали. Виявилося, що з липня 2021 року він перебуває в розшуку одним із районних управлінь поліції ГУНП у місті Київ через те, що переховується від органів досудового розслідування.

За інформацією видання “Галка”, затриманий – це відомий виконавець, учасник багатьох сезонів українських талант-шоу Андрій Мацевко.

Ймовірно, артиста розшукували після гучної історії, яка сталася з ним в квітні 2021 року. Тоді ЗМІ повідомили про те, що Мацевка затримали в столичному метро з підробним пенсійним посвідченням. Артист намагався скористатися з фальшивим документом послугами громадського транспорту. Тоді виконавець заявив правоохоронцям, що підробку йому дав товариш. Затриманий також зізнався, що знав про те, що цей чоловік займається фальшивими документами, оскільки він і сам користувався таким посвідченням.

За інформацією OBOZ.UA, останніми роками Андрій Мацевко мешкає в селі Сваричів Івано-Франківської області. Односельці відгукуються про нього доброзичливо, однак у розмові з нашим виданням відзначали, що чоловік живе відлюдкувато. Мовляв, вранці кудись їде на своєму ровері – і тільки ввечері повертається. Виконавець мешкає у батьківському будинку будинку із мамою та старшим братом.



Андрій Мацевко став відомим на всю Україну більше 10 років тому, коли прийшов із виступом на перший сезон телешоу “Х-фактор”. Виконавцю не вдалося підкорити журі, бо продемонстрував вкрай низькі вокальні здібності, однак глядачам він сподобався своєю безпосередністю. Пісні “Ой чиє ж то жито” і “Смерека” у виконанні артиста стали у мережі вірусними. Згодом він ще кілька разів підкорював “Х-Фактор” та інші талант-шоу. Однак – так само безуспішно. На хвилі популярності артиста почали активно запрошувати на приватні вечірки.Коли популярність згасла, Мацевко якийсь час працював двірником.

Читайте також:  Підозрюваного у вбивстві студенток в Харкові затримали у Туреччині

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.