facebook

На кордоні жах, величезні черги, люди стоять більше доби: як прикордонники посили виїзд

Зростання інтенсивності перевірок документів на кордонах України призвело до помітного збільшення черг і затримок як на виїзді, так і на в’їзді в країну. Українці змушені терпляче чекати годинами і навіть днями, очікуючи на можливість покинути кордони країни.



Найбільші труднощі пов’язані з новими вимогами представників Територіальних центрів комплектування, спрямованими більш суворі перевірки документів з виявлення можливих підробок.

Таким чином, дорослі та діти на знак протесту змушені блокувати дорогу в’їжджаючим. Особи з багатодітним складом сім’ї та інваліди також стикаються з труднощами виїзду через дані перевірки.

Окремий випадок підкреслив ситуацію, що склалася. Днями багатодітному батькові було відмовлено у виїзді без додаткової довідки від військкомату, незважаючи на наявність усіх необхідних документів, включаючи ті, що раніше вважалися достатніми для перетину кордону.

Відео опублікували у Telegram-каналі, де чоловік вступає у суперечку з жінкою-прикордонником. Він пояснив, що перетинав кордон кожні три тижні, але цього разу йому заявили, що з 20:00 29 грудня без довідки з військкомату залишити Україну не можна.

Українці висловлюють невдоволення та нерозуміння у зв’язку з раптовими змінами у правилах перетину кордону, та законами, які ще навіть не набули чинності.

Читайте також:  “Погрожував зарізати і по черзі зґвалтував”: педофіл жорстко познущався з 12-річних дівчат

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.