facebook

У парку чоловік зайнявся сексом із 14-річною дівчиною: вона завагітніла

У Вінницькій області до 1 року позбавлення волі засудили чоловіка через секс із 14-річною дівчиною. Після цього школярка завагітніла. Оскільки чоловік перебував на іспитовому терміні – він 4 роки сидітиме у в’язниці.



Про це йдеться у вироку Крижопільського районного суду Вінницької області, пишуть Патріоти України.

За даними суду, чоловік познайомився із дівчиною 2020 року. Йому було відомо, що їй 14 років і вона навчається у школі.

У квітні 2021 року дорослий чоловік у парку біля місцевої амбулаторії зайнявся сексом із школяркою, після чого вона завагітніла та народила дочку. Експертиза показала, що батьком дитини є підозрюваний.

На суді чоловік провину визнав. Він заявив, що вважав, що школярці є 16 років. Проте, що дівчині 14 років він дізнався після сексу. Підозрюваний додав, що до нього телефонувала бабуся потерпілої та сама дівчина, а тому він змінив номер телефону.

Потерпіла розповіла, що вона з чоловіком познайомилась, коли вона ще навчалась у 7 класі. Про її вік чоловік знав. Дівчина додала, що жодних претензій до чоловіка у неї немає.

Суд визнав чоловіка винним за ч. 1 ст. 155 КК України та засудив його до 1 року позбавлення волі. Оскільки чоловік був на іспитовому терміні, то його на 4 роки відправили до в’язниці.

Читайте також:  41-річний чоловік хотів вразити жінку під час сексу, але помер

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.