facebook

Сильний мороз і сніг: де в Україні до -14 °C

У Івано-Франківській та Закарпатській області буде висока небезпека сходження снігової лавини.



Погода в Україні 6 грудня буде сухою, але морозною. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Івано-Франківській та Закарпатській області буде висока небезпека сходження снігової лавини. Синоптики оголосили 2 рівень небезпечності.

Погода 6 грудня
В Україні 6 грудня буде хмарно з проясненнями. У Житомирській та Вінницькій областях синоптики прогнозують сніг, в Одеській – дощ. На території західних та північних областей буде ожеледиця. У цей день вітер буде південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 3-8° морозу, у Львівській, Чернігівській та Сумській областях 6- 11° морозу, на Одещині та в Криму від 2° морозу до 3° тепла; вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті та крайньому півдні країни 2-7° тепла”, – йдеться у повідомленні.

Погода 6 грудня у Києві
У Києві 6 грудня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день не прогнозують опадів. На дорогах буде ожеледиця. У цей день вітер буде переважно південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; у Києві вночі 4-6° морозу; вдень 0-2° морозу”, – повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні вдарить -14
За даними meteoprog, 6 грудня в Україні буде ожеледиця. Найнижча температура повітря буде на території Львівської області. Там температура повітря опуститься до -14…+1 градуса. Найтепліше буде в Одеській області. Там температура повітря підвищиться до +2…+5 градусів.

Читайте також:  На Україну насувається потужний циклон з мокрим снігом та шквальним вітром

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.