facebook

Коли росія нарешті програє війну – прогноз астролога

За словами Росса, Україна має всі шанси перемогти РФ вже наступного року.



Астролог Влад Росс назвав кілька сценаріїв закінчення війни в Україні. За його словами, це може статися після того, як Україна вступить до НАТО або після зміни влади в РФ.

В інтерв’ю УНІАН експерт сказав, що президент США Джо Байден перед виборами зробить все можливе для того, щоб Україна вступила до НАТО. Також він може надати нам такий же захист, який він надає Швеції. Все це може здійснитися вже в березні 2024 року.

“У цьому плані я оптимістично дивлюся на цю ситуацію, тому що найближчим часом Байден буде змушений це зробити. Принаймні після цього Росія не зможе заходити на території, які вона не контролює, і розв’язувати там бойові дії. Тобто до президентських виборів в Америці Байдену потрібно завершити цей конфлікт. Хоча, я думаю, що він все одно не залишиться на ще один термін”, – сказав Росс.

Однак, як продовжив астролог, є й інший сценарій розвитку подій. Війна може закінчитися після незапланованих виборів у Росії.

“Справжній Путін вже помер, а його двійник “здав”, що незабаром і він залишить пост президента РФ. Крім того, 17 березня в РФ будуть вибори. І логічно, що двійника Путіна не допустять до цих виборів. Тому з новим керівником РФ можуть вестися переговори від імені Зеленського. З Путіним або його двійником Зеленський точно ні про що домовлятися не буде”, – додав експерт.

У будь-якому випадку, як каже Росс, незабаром всі зрозуміють, що Україна Росії не по зубах. Більш того, такої країни як РФ існувати не буде, тому що на неї чекає розпад.

Читайте також:  Не хотів відпускати додому: стало відомо, чому німець жорстоко вбив українську заробітчанку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.