facebook

Суд виніс вирок Остапу Ступці за “п’яну” ДТП: яке покарання понесе актор

Суд визнав Остапа Ступку винним у скоєнні ДТП в нетверезому стані.



Сьогодні, 24 листопада, під час судового засідання українського актора Остапа Ступку визнали винним у скоєнні ДТП у центрі Києва в нетверезому стані.

Відповідний вирок артисту виніс Голосіївський райсуд столиці. Він постановив обмежити Ступці волю терміном на три роки, позбавити його водійських правв на вісім років, а також виплатити близько 10 тисяч гривень, які пішли на експертизи, передає “Суспільне”.

“Це досить несправедливе рішення, тому що є багато пом’якшуючих обставин. Ми мали вийти на штраф у своєму клопотанні, що могло бути доречніше і корисніше та справедливіше для держави. Бо сума штрафу не маленька. Мінімально – це 170 тис грн. Доля арештованого майна мала вирішитися… Все це дуже дивно насправді”, – сказав Ступка.

Нагадаємо, що Остап Ступка напідпитку влаштував ДТП у центрі Києва у Голосіївському районі 4 квітня. Вночі він на своєму позашляховику в’їхав у припарковане авто, в якому перебував 39-річний чоловік. В результаті ДТП він отримав важкі травми і був екстрено госпіталізований до лікарні.

Читайте також:  У Польщі автобус із дітьми потрапив у ДТП, багато постраждалих. Фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.