facebook

Потужний циклон накриє Україну: буде сніг та сильний вітер

Синоптики оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності. Найпотужніший вітер буде на півдні

Погода в Україні 19 листопада буде сніжною. У багатьох областях синоптики прогнозують сильні пориви вітру. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На території південних, східних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях будуть пориви вітру 15-20 м/с; в Одеській області – 25-27 м/с. Синоптики оголосили І рівень небезпечності.

За даними синоптика Наталки Діденко, Україну накриє циклон із півдня, а з півночі – холодне арктичне повітря.



Погода 19 листопада
В Україні 19 листопада буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують дощі на півдні. Мокрий сніг та дощ очікують у центральних, східних та південних областях. В Карпатах та на Прикарпатті буде сніг. Вітер в цей день буде північно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. Синоптики також прогнозують пориви вітру.

“Температура протягом доби у південній частині 1-6°, в Криму 5-10° тепла; на решті території вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті до 5° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить 0
За даними meteoprog, 19 листопада Україну накриють дощі. Найнижча температура повітря буде на території Чернігівської області. Там температура повітря опуститься до -3…+1 градуса тепла. Найтепліше буде в Херсонській області. Там температура повітря підвищиться до 3-8 градусів тепла.

Погода 19 листопада у Києві
У Києві 19 листопада буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. У цей день вітер буде північно-східний зі швидкість 7-12 м/с.

“Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; по Києву вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте також:  "В Україні чекають на шалене похолодання, несамовитий дощ хлине за кілька днів": фахівці сказали про мороз і холод

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.